Aplicatia Sedona POS

Pentru a facilita mobilitatea comerciantilor, Sedona Retail a dezvoltat o noua aplicatie, Sedona POS, prin care acestia pot realiza operatiuni de vanzare direct pe mobil sau tableta.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din App Store sau Google Play si poate fi folosita atat ca extensie a programului de back-office Sedona Retail cat si independent de acesta. Cu o licenta de 500 lei anual puteti beneficia de varianta Pro a aplicatiei care va permite sa aveti acces nelimitat la toate facilitatile acesteia, cat si la o aplicatie de back-office pentru gestionarea eficienta a stocurilor.

De asemenea, aplicatia va ajuta sa vizualizati in timp real toata activitatea magazinului indiferent de locul in care va aflati si puteti dispune de asistenta chiar si atunci cand nu aveti conexiune la Internet, prin sincronizarea automata a datelor cu serverul central la stabilirea unei conexiuni. Astfel, puteti emite bonuri si facturi indiferent de locatia dumneavoastra.

Mai mult, daca va instalati gratuit Sedona POS, puteti realiza cumparaturi mult mai usor, prin scanarea codului de bare al oricarui articol sau prin selectarea intuitiva a produselor si cautarea acestora dupa criterii multiple.

Eficienta si simplu de utilizat, aplicatia Sedona POS da libertate si mobilitate comerciantilor, ajutandu-i astfel sa interactioneze mai usor cu clientii pentru a-si imbunatati si extinde afacerile.

Cere ofertă