Scurt Istoric/Cine suntem?

Sedona ALM

Societatea a inceput activitatea in Aprilie 2002 cu o noua abordare in domeniul caselor de marcat, simplificand procedurile pentru comercianti si punand la dispozitie cat mai multe servicii gratuite prin intermediul consultantilor firmei.

Denumirea societatii a fost inspirata din faimoasa statiune Sedona, aflata in statul american Arizona, unde, in functie de puterea razelor solare, rocile isi schimba culoarea de la rosu la portocaliu.

Gama de produse oferita a fost treptat extinsa, stabilindu-se parteneriate cu prestigiosi furnizori externi de echipamente POS precum Aures Technology – Franta, Motorola Solutions – S.U.A., Birch Technology – Taiwan, Pro Intellect Technology – Germania si altii. Sedona a devenit astfel un furnizor complet, cu posibilitatea de a personaliza o solutie “la cheie” pentru orice companie, indiferent de buget. Oferim multiple tipuri de case de marcat, imprimante fiscale, imprimante mobile, sisteme POS all-in-one, cititoare coduri de bare, cantare electronice, masini de numarat si verificat bancnote, solutii software, aplicatii pentru dispozitive mobile, info-kiosk-uri si multe altele.

Printre serviciile gratuite amintim: consultanta, demonstrator, buy back, returnare produse in 30 de zile, fiscalizare gratuita, instruire s.a.

Sedona Retail

Odata cu inceputul anului 2010, am demarat dezvoltarea interna a unui program de gestiune specializat pentru magazine, iar la mijlocul aceluiasi an, am implementat prima varianta a programului Sedona Retail.

La conceperea programului Sedona Retail am tinut cont de toate cerintele comerciantilor mici si mijlocii din Romania. Dintre acestea, le enumeram pe cele mai importante:

– Usurinta in utilizare si design atractiv
– Economisirea de timp la introducerea datelor
– Obtinerea cu usurinta a tuturor rapoartelor de contabilitate primara si de management necesare
– Integrarea unei game complete de echipamente

De asemenea, oferirea unor servicii de implementare si suport de calitate este una din misiunile noastre cele mai importante.

Datorita unei echipe de programatori si consultanti tineri, dinamici si cu experienta, am recuperat in scurt timp avansul unor programe similare cu traditie si am introdus functionalitati inovatoare ce fac din Sedona Retail un instrument util si placut de utilizat.

Viziune

Sedona ALM investeste in dezvoltarea solutiilor fiscale, in zona de echipamente si aplicatii mobile si pune accent pe instrumente de fidelizare si marketing pentru atragerea de cumparatori clientilor nostri. Ne concentram pe atragerea celor mai inovatori si prestigiosi producatori din domeniul POS prin semnarea unor parteneriate locale, pentru a oferi direct consultanta si suport clientilor nostri.

Misiunea noastra

Ne propunem sa ramanem cel mai prietenos furnizor de solutii POS si sa contribuim la modernizarea constanta a retailului romanesc.

Valori

Valorile care ne reprezinta sunt: transparenta, sinceritate, inovatie, aplicarea feedback-ului, fidelizarea clientilor, parteneriate de lunga durata. Echipa o construim prin consolidarea unor principii stranse de cooperare, dezvoltare si prietenie.

Quote
“Consider ca este extrem de important pentru clientii nostri sa poata desfasura o activitate eficienta, fara intreruperi si sa lase provocarile legislative si complexitatea identificarii si functionarii unui sistem fiscal, pe mana unor specialisti. Pentru aceste decizii importante, am infiintat Sedona ALM”

Alexandru Lembrau, General Manager Sedona ALM


Pentru mai multe detalii, viziteaza:
www.aparaturafiscala.ro

Cere ofertă