Trimiterea bonului fiscal prin email

De cate ori nu vi s-a intamplat sa pierdeti sau sa deteriorati bonul fiscal atunci cand ati dorit sa returnati articolele cumparate?

Pastrarea in bune conditii a bonurilor sau facturilor a fost intotdeauna problematica atat pentru cumparator cat si pentru comerciant. Tocmai de aceea, Sedona a implementat un sistem sigur si eficient de emitere si trimitere a bonului fiscal in format electronic, prin intermediul noii aplicatii de mobil sau tableta Sedona POS.

Aplicatia dispune de un camp special in care puteti introduce adresa cumparatorului pentru a-i trimite datele de pe bonul fiscal direct pe e-mail. Chiar daca in Romania emiterea bonului fiscal tiparit este obligatorie, trimiterea acestuia in varianta electronica este un plus, deoarece asigura pastrarea lui indiferent de situatie, usurand astfel operatiunile de vanzare.
Mai mult, aceasta facilitate va fi in curand implementata si in interfata de vanzare desktop Sedona Retail, fiind singura aplicatie din Romania care le permite chiar si vanzatorilor ambulanti sa emita pe loc bonuri fiscale.

Pentru a intelege mai bine procesul va invitam sa urmariti spotul de mai jos:

Cere ofertă